Löytöretkelle Loviisaan

Löytöretkelle Loviisaan: antiikkia, vanhaa tavaraa, keräilyesineitä ja kirpputoreja.

Aleksanterinpihan antiikkimarkkinat
Aleksanterinkatu 8, la-su klo 10-17

Aleksanterin kiinteistö sijaitsee Loviisan keskustassa kirkon välittömässä läheisyydessä. Rakennuksen vanhin osa on valmistunut v. 1859, viimeisin osa rakennusta 1930. Antiikkimarkkinat järjestetään rakennusten keskellä olevalla sisäpihalla. Tarjolla on kuolinpesien mielenkiitoista irtaimistoa: huonekaluja, valaisimia, pienesineistöä, lasitavaraa ja koruja.

Keräily- ja antiikkimessut
Lovisa Gymnasium. Brandensteininkatu 27, la klo 10-17 ja su 10-15 - www.kolumbus.fi/lovthk/Collectors.htm

Loviisanseudun keräilijöiden järjestämä suurtapahtuma ruotsinkielisen lukion tiloissa. Lukion rakennus on Helene Schjerfbeckin arkkitehtiveljen Magnus Schjerfbeck suunnittelema 1910-luvun alussa. Tapahtumaan osallistuu yli 30 myyjää ja valikoimista löytyy mm.vanhoja postikortteja, keräilykuvia, kunniamerkkejä, militariaa, pientavaraa ja huonekaluja. Alueella myös kahvio sekä runsaasti paikoitustilaa.

Loviisan suurkirppis
Mariankatu 22, la klo 9-18 ja su 9-17 - www.suurkirppis.fi

Suurkirppiksellä on tarjolla laaja valikoima erilaisia tuotteita sekä asiakkaiden kirppispöytiä. LWT-päivien aikana toimintaa myös osittain pihalla.

Krinti
Kungingattarenkatu 2, la- su klo 10-17 - www.facebook.com/Krinti-580449775336409

Krinti on uutta ja vanhaa tavaraa laidasta laitaan fiiliksen mukaan myyvä pieni lifestyle -puoti. Myös verhoilu- ja entisöintipalvelut.

Kirppisaitat, Käsityökuja ja Korttelikahvila
Aleksanterinkatu 4:n sisäpiha, la klo 9-17 ja su 10-17

Pihapiirin aitoissa voi tehdä kaikenlaisia löytöjä. Samalta pihalta löytyy myös käsityöalan yrittäjien laadukkaita, Suomessa valmistettuja käsityötuotteita sekä Korttelikahvila.

Yksityisiä kirpputoreja eri puolilla kaupunkia

Kirppispöytiä löytyy myös eri puolilla kaupunkia, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin kivaa kotiin viemistä.

Bukowskin arviointitilaisuus
Aktia Pankki, Brandensteininkatu 11, la klo 11-15

Voi myös tuoda omia esineitäsi ilmaiseksi arvioitavaksi lauantaina. Paikalla ovat asiantuntijat Helena Laakso ja Joachim Borgström.