LISÄTIETOJA TAPAHTUMASTA:
loviisanwanhattalot@gmail.com
Nina Wiklund, Loviisan Wanhat talot ry, puheenjohtaja puh. 050 522 9764.
 

TAPAHTUMAINFO & LIPUT
Tervetuloa ihastuttavaan Loviisan ja monipuolista ohjelmaa koko perheelle tarjoavaan LWT-tapahtumaan. Haluamme tehdä vierailustanne mahdollisimman mukavan. Tänä vuonna tapahtuman ajankohta on 24.-25.8 2019. Talokohteet ovat avoinna la-su klo 10-17. Rannekkeen hinta on 18 euroa, ja se on voimassa koko viikonlopun. Lapset alle 12 v veloituksetta ja yli 20 hengen ryhmä á 15 euroa.

HYVÄT AUTOILIJAT! Huomioikaa, että tänä vuonna pääpaikoitusalueena toimii Raviradan paikoitus, Kuningattarenkatu 50.

LIPPUJEN ENNAKKOMYYNTI
Loviisan matkailutoimisto, Mariankatu 12 A, 1.8. alkaen.
Lipunmyynti myös LWT-päivien aikana la ja su klo 9-18.

Lippuja ennakkoon myös Porvoosta!

Itäväylän toimitus, Rihkamatori A. 12.-16.8. ma – pe klo 8-16 sekä 19.-23.8. ma – pe klo 8-16.

VARAA KÄTEISTÄ MUKAAN JO LÄHTIESSÄ
Pankkiautomaateille on aina ollut jono, joten jos haluat välttää jonottamista, varaa mukaan käteistä jo lähtiessä. Pankkiautomaatteja löydät torin laidalta Aktian kulmalta Brandensteininkatu 11, Kauppakeskus Galleriasta, Kuningattarenkatu 11 sekä S-marketista, Arkkitehdintie 5. Käteistä tarvitaan rannekkeiden ostoon, löytöihin Käsityö- ja Antiikkimarkkinoilla, Herkkujen puistossa, Keräilymessuilla ja kirpputoreilla sekä Pop up-ravintoloissa ja -kahviloissa.

Autoilijalle
Jos tulet autolla, niin Loviisassa saa maksutta pysäköidä melko vapaasti. Kaupungin keskustan kadunvarret täyttyvät kuitenkin usein heti aamusta. Olemme siksi järjestäneet pysäköintialueita, jotka on merkitty karttaan. Kun saavut kaupunkiin, sinut ohjataan kohti pysäköintialueita, jotka ovat maksuttomia ja sijaitsevat lähellä tapahtuma-alueita. Pääparkkipaikka sijaitsee Loviisan Raviradalla, Kuningattarenkatu 52. Ilmainen kuljetus  museobussilla läpi tapahtuma-alueen.

Museobussi
Museobussin reitti on merkitty karttaan. Bussi ajaa samaa reittiä klo 10–17 n. 30 minuutin välein molempina päivinä. Museobussin tunnistaa helposti ja kyytiin sekä kyydistä pois pääsee missä vaan reitin varrella. Kuljetus on ilmainen ja bussi kulkee reittiä Ravirata – Garnisoni – Laivasilta – Myllyharjun länsipuoli – Oltermanninkatu – Ravirata.

Ruokailu
Katso ravintolat ja kahvilat jo etukäteen www.visitloviisa.fi ja tee varaus etenkin jos teitä on useampi henkilö tai ryhmä. Varaudu siihen, että keittiöt työskentelevät LWT-viikonloppuna kovan paineen alla. Eri puolilla kaupunkia, mm. Suolatorilla on myös Pop up-ravintoloita ja -kahviloita.

Yöpyminen
Kun haluat yöpyä, varaa majoituspaikkasi hyvissä ajoin. Majoituspaikat varataan usein jo edellisenä vuonna. Majoituspaikat löytyvät osoitteesta www.visitloviisa.fi.

Talovierailut
Jos etäkohdealueella ei ole lipunmyyntiä, kohteisiin pääsee ilman ranneketta ja rannekkeen voi ostaa keskustaan tullessa. Keskustan talojen ovella on rannekkeen tarkastaja. Taloihin tulessa joko riisutaan kengät tai käytetään esillä olevia kenkäsuojia. Talonomistaja/omistajat ovat yleensä paikalla ja heiltä voi kysyä talosta ja saako taloa kuvata sisältä. Useimmissa taloissa kuvaaminen on sallittua.

Yleisö-WC:
Karttaan on merkitty, missä yleisö WC:t sijaitsevat. Talokohteiden WC-tiloja ei tule käyttää ja ravintoloiden/kahviloiden WC:t ovat asiakkaita varten.

Turvallisuus
Tapahtumassa on useita turvallisuusmiehiä. Heidät tunnistaa liiveistä ja heihin saa yhteyttä myös ovivartijoiden kautta. Hätänumero ja poliisi toimii normaalisti päivien aikana.

Ensiapu
Ensiapupiste on merkittynä karttaan. Tänä vuonna Ensiapupiste on Loviisan matkailutoimistossa, sisäänkäynti ensiapuun, Karlskronabulevardi 8.